Punct final în seriile juniorilor I și II

Sâmbătă și duminică s-au jucat ultimele etape ale sezonului regulat la nivel de juniori I și II. Juniorii I au jucat pe teren propriu cu Dinamyc Zalău, în timp ce juniorii II au evoluat în deplasare la Turda.

Sâmbătă, juniorii I au trecut la o diferență de scor mult prea mare de Dinamyc Zalău, scor 68-15 și termină astfel seria E pe locul doi. Seria a fost câștigată de Potaissa Turda, iar pe locul trei a terminat LPS Târgu Mureș. La turneul Valoare, seria E în care au evoluat juniorii I se va “împerechea” cu seria F, de unde s-au calificat SCM Politehnica Timișoara, LPS Banatul Timișoara, respectiv CSM Reșița. Turneul Valoare este programat să înceapă în 6 martie.

Juniorii II au pierdut în această după-amiază la Turda, scor 24-34 și termină seria F pe locul trei. La fel ca și la juniori I, la turneul Valoare s-au mai calificat Potaissa Turda și LPS Târgu Mureș. În faza următoare, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipelor ACS Avatar Brașov, CSS Odorheiul Secuiesc, respectiv CSS Sighișoara. La fel ca și la juniorii I, turneul Valoare va începe în 6 martie.

Până la începerea grupelor Valoare, cinci sportivi ai Academiei de Handbal Minaur vor participa la acțiunile echipelor naționale de cadeți și juniori. De asemenea, antrenorul Claudiu Clonovszki va face parte din staff-ul naționalei de juniori.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac