Cinci convocări la echipele naționale. Claudiu Clonovszki, antrenor secund la naționala de juniori

La sfârșitul săptămânii viitoare se va încheia sezonul regulat din Campionatele Naționale de Juniori. Pauza dintre sezonul regulat și grupele Valoare/Speranță va fi un bun prilej pentru reunirea loturilor naționale. În această pauză sunt planificate acțiuni ale loturilor naționale de juniori și cadeți.

Au fost convocați cinci sportivi de la Academia de Handbal Minaur. La echipa națională de cadeți (sportivi născuți în anii 2006 și 2007) au fost convocați Armando Kiss, Patrick Ienei, Adrian Breban și Sebastian Barbul. Aceștia vor efectua un stagiu de pregătire la Izvorani în perioada 22-27 februarie.

La echipa națională de juniori (sportivi născuți în anii 2004 și 2005) a fost convocat Lucas Sabou, care va efectua un stagiu de pregătire la Izvorani (14-20 februarie), urmând ca în perioada 20-28 februarie să participe la Jocurile Mediteraneene (Ankara, Turcia). La acest turneu vor mai participa Algeria, Croația, Egipt, Grecia, Italia, Kuweit, Muntenegru, Spania și țara gazdă Turcia. La naționala de juniori, antrenor secund este Claudiu Clonovszki.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac