Primul meci oficial în 2022, prima victorie

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au disputat astăzi primul meci oficial din anul 2022, pe teren propriu împotriva Clubului Sportiv Școlar Nr. 2 din Baia Mare. Acest prim meci a fost și prima victorie din 2022, Academia de Handbal Minaur impunându-se cu 33 la 19. Pe reprize, scorul a fost 16-9, respectiv 17-10.

A fost o partidă fără istoric, aceasta fiind dominată de juniorii noștri de la un capăt la celălalt. Singurele momente de echilibru au fost chiar în startul partidei. Prima repriză am câștigat-o între minutele 12 și 17, când de la 5-5 ne-am distanțat la 9-5, oaspeții nereușind să se mai apropie până la finalul reprizei, chiar din contră, diferența mărindu-se la șapte goluri, 16-9, scor cu care s-a și încheiat repriza. A doua repriză a fost aproape la indigo cu prima, iar la final, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 17-10, scorul final fiind 33 la 19.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Sîncu, Armando Kiss – David Moldovan (7 goluri), Adrian Breban (5), Antonio Konya (4), Andrei Palfi (4), Teodor Botiș (4), Toma Măgurean (3), Raul Balint (3), Dragoș Mureșan (2), Patrick Ienei (1), Norbert Meleg, Patrick Jesek, Nicolae Barbul. Antrenor: Vasile Viman 

În acest meci, juniorii II au fost conduși de pe margine de președintele executiv Vasile Viman, deoarece antrenorul Florin Mironescu este infectat cu Covid-19, urmând să iasă mâine din carantină. Vasile Viman l-a înlocuit pe banca tehnică pe Florin Mironescu și săptămâna trecută în victoria juniorilor III la Satu Mare, 41-18 cu Atletik. În weekend, la Memorialul Ludanyi Marton, juniorii II au primit indicații de pe banca tehnică de la Silviu Surducan.

În etapa următoare, cea cu numărul șapte, juniorii II ai Academia de Handbal Minaur, următorul joc fiind programat pentru data de 5 februarie, când vor juca în deplasare la LPS Târgu Mureș.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac