Weekend plin de meciuri pentru sportivii AH Minaur

Începând de astăzi și până duminică, sportivii Academiei de Handbal Minaur au un program plin de meciuri, fiecare grupă a clubului nostru având  în această perioadă cel puțin un meci de disputat.

Primii vor fi juniorii I, care joacă astăzi cu începere de la ora 18.00 în Divizia A, pe terenul formației ce ocupă locul doi în seria D, CSM Sighișoara, într-o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 12. CS Minaur II ocupă în acest moment locul cinci, având 15 puncte acumulate în 11 meciuri.

Tot de un meci vom avea parte și sâmbătă, când juniorii II vor evolua pe teren propriu împotriva Liceului Liviu Rebreanu din Turda, începând cu ora 12.30. Cu maxim de puncte după trei jocuri (15), Liceul Liviu Rebreanu Turda ocupă prima poziție în clasament, fiind urmată de Academia de Handbal Minaur, cu 11 puncte.

Ziua de duminică va fi cea mai aglomerată, sportivii Academiei de Handbal Minaur având programate nu mai puțin de nouă partide. Juniorii I vor juca în Campionatul Național de Juniori I împotriva echipei CS Extrem începând cu ora 9.30, iar juniorii III vor juca de la 12.30 împotriva echipei LPS Tg. Mureș. Ambele partide se vor disputa în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.

În Sala Sporturilor “Lascăr Pană”, Academia de Handbal Minaur, CSS2 Baia Mare și Dinamyc Zalău vor organiza un turneu amical pentru două grupe de vârstă, juniori IV și minihandbal. De la 10 până la 12.10 va avea loc turneul juniorilor IV, urmând ca de la 12.20 până în jurul orei 13.30 să se desfășoare turneul de minihandbal.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac