Victorii pe teren propriu, înfrângeri în deplasare

Juniorii I au disputat, marți și miercuri, două meciuri în deplasare la Turda, primul în Campionatul Național de Juniori I, iar al doilea în Divizia A. Ambele partide au fost câștigate de Potaissa Turda, 33-30 la juniori I, respectiv 32-27 în Divizia A. Cu victoria de la juniori, Turda și-a consolidat poziția de lideră a seriei E, având 33 puncte, cu cinci mai multe decât CSS2 Baia Mare, dar și un meci în plus.

Juniorii II au trecut fără probleme pe teren propriu de LPS Bistrița, scor 56-20 și și-au asigurat matematic poziția a treia în clasamentul seriei, și implicit calificarea în grupa “Valoare”. În ultima etapă a seriei, juniorii II vor juca duminică (ora 15.00) în deplasare la AHC Potaissa Turda, partida urmând a fi arbitrată de cuplul Pavel – Pentea (Sălaj).

Juniorii III au avut și ei parte de o partidă facilă, împotriva Clubului Sportiv Școlar nr. 2, învingând cu 33-9 (pe reprize 12-3, 10-3, 11-3) și așteaptă acum ultima partidă a seriei, care va fi pe 17 februarie (ora 17.00), în deplasare la CS Seini. În clasament, juniorii III ocupă locul doi, având 66,5 puncte.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac