Victorii pe linie pentru toate grupele

Săptămâna recent încheiată a programat meciuri pentru toate grupele de juniori ale Academiei de Handbal Minaur, de la juniori I până la grupele de minihandbal.

Au deschis weekend-ul juniorii I, care au obținut prima victorie din Playoff-ul Tineret al Diviziei A, 40-34 pe terenul Centrului Național de Excelență din Sighișoara. A fost un meci dominat de la un capăt la altul de juniorii noștri, care au condus în startul partidei chiar și la opt goluri (scor 10-2). La pauză, aceștia au avut șase goluri în avantaj, 22-16.

Sâmbătă, juniorii II au trecut pe teren propriu de CSS Odorheiul Secuiesc, scor 27-24 și au obținut și ei prima victorie din Grupa Valoare. Tot sâmbătă, juniorii IV au disputat la Seini primele meciuri oficiale din 2022, Faza pe județ. Aceștia au câștigat la masa verde partida cu HC Bizău (neprezentare), după care au învins CSS2 Baia Mare cu 26-21, respectiv CS Seini, 19-10.

Duminică, juniorii III au câștigat meciul cu Szejke Odorhei, scor 32-25 și se mențin pe poziția a treia în grupă, cu 23 de puncte. Tot duminică, juniorii I n-au avut prea mari emoții în partida cu LPS Banatul Timișoara, formație pe care au învins-o cu 53 la 35.

Sâmbătă și duminică, cele două grupe de minihandbal ale Academiei de Handbal Minaur au participat la Festivalul de Minihandbal “Ioan Deteșan”.

Urmează o săptămână de pauză la nivelul campionatelor juvenile, în această săptămână fiind programate meciuri doar pentru echipa de Divizia A, care va juca miercuri 16 martie în deplasare la Universitatea Cluj-Napoca II.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac