Victorii pe linie în weekend

Săptămâna recent încheiată a programat patru jocuri în deplasare pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, dintre care o partidă (la juniori III) a fost în Baia Mare.

Primii care au jucat au fost juniorii I, aceștia impunându-se cu scorul de 37 la 33 pe terenul formației secunde a Universității Cluj, într-o partidă din cadrul primei etape a returului Diviziei A – seria D. În prima repriză, Universitatea Cluj a cam condus ostilitățile, însă juniorii noștri și-au revenit în repriza secundă și au reușit să se impună la final. Cu această victorie, echipa secundă a Clubului Sportiv Minaur ocupă locul patru în clasament, al egalitate de puncte (9) cu AHC Potaissa Turda și Sporting Ghimbav. Cu Sporting Ghimbav vom juca miercuri de la ora 13.30 pe teren propriu. Tot în această săptămână mai este programat un joc în Divizia A, în deplasare la CSM Făgăraș, vineri de la ora 16.00.

Sâmbătă, juniorii II au trecut fără prea mari emoții de LPS Bistrița, scor 51 la 24 și au ajuns la 10 puncte în clasament după trei partide disputate. În celălalt meci al etapei, Liceul Liviu Rebreanu a trecut de CSS2 Baia Mare cu 39 la 23. Deoarece în seria F sunt doar cinci echipe, pentru juniorii II urmează o nouă pauză, următorul meci fiind programat pentru 4 decembrie, pe teren propriu împotriva Liceului Liviu Rebreanu din Turda.

Duminică, juniorii noștri au avut programate două meciuri. Primul a fost la juniori III, împotriva Clubului Sportiv Școlar Nr. 2, considerat în deplasare. Sportivii antrenați de Florin Mironescu a trecut fără prea mari emoții, scor 45 la 13, dar scorul nu va conta la fel de mult și în clasament, deoarece partida va fi câștigată “la masa verde” de către Academia de Handbal Minaur, întrucât CSS2 Baia Mare nu a respectat cerințele de vârstă. Etapa următoare, duminică de la ora 10.00, Academia de Handbal Minaur va întâlni CS Seini pe teren propriu.

Tot duminică, juniorii I au câștigat în deplasare la Dinamyc Zalău, scor 58 la 19 și și-au consolidat astfel prima poziție în clasamentul seriei E, având 14 puncte în șase meciuri, CSS2 Baia Mare fiind urmată de LPS Târgu Mureș și CS Extrem Baia Mare, ambele cu 10 puncte, dar și un meci mai puțin disputat. Etapa următoare, juniorii I vor sta, meciul următor fiind programat pe 28 noiembrie, în deplasare la Academica Cluj.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac