Victorii la juniori, înfrângere la seniori

Săptămâna 11-17 martie a programat trei meciuri oficiale pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, două la nivel de juniori (I și III), respectiv unul la seniori (Divizia A). La sfârșitul meciurilor s-au înregistrat două victorii și o înfrângere.

Cele două victorii au fost la nivel de juniori (I și III), iar înfrângerea a fost suferită la seniori (Divizia). În primul meci al săptămânii, juniorii III au învins clar pe propriul teren formația CS Szejke Odorhei, scor 49-37, într-o partidă dominată de la un capăt la celălalt, oaspeții reușind să conducă doar o singură dată, la scorul de 0-1. Încă de la pauză, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki aveau un avantaj considerabil, scor 27-20.

A urmat partida disputată de juniorii I în Divizia A în deplasare la HCM Sighișoara. Echipa secundă a Clubului Sportiv Minaur a fost învinsă cu scorul de 33-27, într-o partidă care a fost echilibrată doar prima jumătate a primei reprize, când cele două echipe au trecut la rând la conducere. De la scorul de 9-7, gazdele s-au desprins la 12-7 și au făcut un prim pas spre victorie. La pauză, cele două echipe au fost despărțite de trei goluri, scor 16-13. Repriza secundă a fost una fără istoric, gazdele impunându-se la final cu 33 la 27.

În ultimul meci al săptămânii, juniorii I au învins la scor în Campionatul Național de Juniori I, 37-27 într-o partidă în deplasare la CSS Făgăraș. Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două echipe mergând de la egal la egal, iar la pauză juniorii antrenați de Iuliu Varady și Florin Mironescu au intrat la cabine cu doar două goluri în avantaj, scor 13-15. Repriza secundă a fost total diferită față de prima, juniorii noștri mărind diferența de pe tabelă o dată cu scurgerea timpului. La final, CSS2 Baia Mare s-a impus cu scorul de 37-27.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac