Victorii la juniori, înfrângere la seniori

Săptămâna recent încheiată a programat trei jocuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, toate cele trei fiind considerate în deplasare. Au fost înregistrate două victorii la juniori (30-24 cu Extrem la juniori I și 35-21 cu LPS Tg. Mureș la juniori III) și o înfrângere la seniori (43-33 la Sporting Ghimbav).

Juniorii I au pierdut meciul de Divizia A din deplasare cu Sportul Ghimbav, scor 43-33, într-o partidă care a fost controlată de la un capăt la celălalt de către echipa gazdă. În etapa următoare, CS Minaur II va juca pe teren propriu cu CSM Făgăraș, sâmbătă 2 octombrie începând cu ora 13.00. După primele două etape, CSM Sighișoara este singura echipă cu punctaj maxim (6). Cu excepția Sighișoarei (care are 6 puncte) și a Universității Cluj (0 puncte), restul echipelor (6) din serie au câte trei puncte.

Duminică, juniorii I au câștigat meciul cu CS Extrem din cadrul Campionatului Național de Juniori I, scor 30-24. Prima repriză a fost foarte echilibrată, cele două echipe mergând de la egal la egal. CS Extrem a fost în avantaj la finalul primelor 30 minute, scor 16-15, dar a cedat în repriza secundă când a marcat un singur gol în primele zece minute, iar scorul a devenit 17-22 în favoarea juniorilor noștri, care la final s-au impus cu 30 la 24.

Juniorii III au câștigat și ei, 35 la 21 pe terenul echipei LPS Tg. Mureș, la capătul unui meci pe care l-au avut tot timpul în mână. După ce în prima etapă au jucat pe teren propriu cu ADEP Satu Mare, juniorii III vor juca din nou pe teren propriu împotriva unei echipe sătmărene, de data aceasta urmând să vină la Baia Mare echipa Atletik.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac