Victorie și locul 1 la finalul anului

Academia de Handbal Minaur a câștigat penultimul meci din 2017, scor 32-28 împotriva echipei LPS Cluj-Napoca și încheie astfel anul pe prima poziție în clasament. A fost o partidă dominată de juniorii noștri de la un capăt la celălalt, oaspeții reușind să conducă o singură dată, scor 0-1 în primul minut de joc. La pauză, Academia de Handbal Minaur a condus cu 16-11.

LPS Cluj-Napoca a marcat primul gol al partidei, 0-1 în min. 1, fiind singurul moment în care clujenii au condus. Academia de Handbal Minaur a marcat opt goluri consecutive ducând scorul la 8-1. Oaspeții reduc din diferență după ce au marcat și ei de trei ori consecutiv, scorul devenind 8-4 (min. 12). Cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat în minutul 15, când Academia de Handbal Minaur a condus cu 15 la 7. La pauză, scorul înregistrat a fost de 16 la 11 în favoarea juniorilor noștri.

Repriza secundă a fost una fără istoric, păstrându-se diferența înregistrată la pauză. Pe parcursul jocului, antrenorii Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki le-au dat șansa să joace și lui Bogdan Paul și Ovidiu Ardelean, sportivi provenienți ai echipei de juniori III.

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla – Birtaș (9 goluri), E. Pop (6), Băban (5), Bobolog (5), Breban (4), R. Pop (2), Ardelean (1), Buciuman, Ghibirdic, Konya, Paul, Danci, Adoreanu, Stan.

Ultima partidă din acest an va avea loc mâine începând cu ora 10:00, când Academia de Handbal Minaur va întâlni pe CSS Adep Satu Mare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac