Victorie și calificare la Turneul Final

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur au învins astăzi  pe CSS Sighișoara, scor 30-25, victorie ce le asigură participarea la Turneul Final. La pauza jocului de astăzi, CSS Sighișoara a avut două goluri în avantaj, scor 15-13.

Prima repriză a fost echilibrată, în marea majoritate a timpului diferența dintre cele două echipe a fost de maxim două goluri. Tot de două goluri au fost despărțite cele două echipe și la pauză, scor 15-13 în favoarea echipei din Sighișoara.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur egalează la 15, pentru ca în minutul 33 să treacă în avantaj, scor 18-17. Juniorii noștri au rupt echilibrul în minutul 34, când de la 19-19 s-au distanțat la 25-19. La finalul meciului, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 30-25.

Cu această victorie, Academia de Handbal Minaur a ajuns la opt puncte în cinci meciuri, terminând grupa a III-a de la Turneul Semifinal pe locul secund, loc ce îi asigură prezența la Turneul Final. Ultimul act al competiției va avea loc în perioada 6-10 iunie, locația urmând a fi stabilită.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac