Victorie pentru juniorii III în ultimul meci al grupei!

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au obținut prima victorie la Turneul Final, scor 26-22 cu CSS Bacău într-o partidă contând pentru ultima etapă din faza grupelor. La pauză, echipa din Bacău a avut două goluri în avantaj, scor 15-13.

Primele cinci minute ale jocului au fost echilibrate. Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la 6-3 după ce a marcat trei goluri consecutive, după care CSS Bacău a răspuns cu aceeași monedă, egalând la șase, pentru ca în minutul 15 să se distanțeze la 9-7. Tot două goluri au avut băcăuanii în avantaj și la finalul reprizei, când au condus cu 15-13.

Academia de Handbal Minaur a început mai bine repriza secundă, preluând conducerea la cinci minute de la reluare, scor 17-16. În minutul 39, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la 22-19, pentru ca în ultimul minut de joc să ajungă la un avantaj de cinci goluri, scor 26-11. Partida s-a încheiat cu scorul de 26-22.

Academia de Handbal Minaur: Boros, Balla – R. Pop (12 goluri), E. Pop (7), Birtaș (4), Buciuman (2), Ardelean (1), Cociotă, Ghibirdic, Konya, Paul, Hauler, Danci, Pașca, Cioclu. Antrenori: Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu.

În partida pentru locurile 5-6, Academia de Handbal Minaur va întâlni ocupanta locului trei din grupa II. Adversara noastră din meciul pentru stabilirea clasamentului final se va stabili după jucarea meciului CSS Galați – CSU Suceava.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac