Victorie pentru juniorii II

Juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus în această după-amiază în meciul care a deschis etapa cu numărul nouă, în deplasare la CSS2 Baia Mare, scor 14-18(vezi galerie foto), după ce la pauză tot ei au condus, scor 8-10.

Începutul de partidă a fost echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal până la mijlocul primului mitan, când scorul era 6-6. Academia de Handbal Minaur s-a distanțat pe final la două goluri (7-9), aceasta fiind diferența cu care s-a intrat la cabine la pauză, scor 8-10.

j2_css_30

În actul secund, juniorii de la CSS2 Baia Mare nu au reușit să le mai pună probleme sportivilor noștri și s-au văzut conduși la mijlocul reprizei secunde la șase goluri diferență, scor 10-16. Pe final, gazdele au mai scăzut din diferență, însă prea puțin pentru a emite probleme Academiei de handbal Minaur, care a câștigat meciul cu scorul de 14-18.

În urma acestei victorii, juniorii II au ajuns la 21 puncte în clasamentul momentului, având trei puncte peste LPS Cluj, dar și două meciuri în plus. În etapa următoare, pentru Academia de Handbal Minaur este programat un joc pe propriul teren, adversara noastră fiind CSS Adep Satu Mare. În tur, la Satu Mare, juniorii II s-au impus cu 13-34 (8-16).

Pentru Academia de Handbal Minaur, marcatorii din meciul de astăzi au fost: Bogdan Dobra (5 goluri), Pandeluț Pomian (4), Răzvan Dobra (3), Adrian Dedea (2), Adelin Crainic (2), Sergiu Makaria (1) și Lucian Criste (1).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac