Victorie muncită cu Medgidia

Academia de Handbal Minaur a început cu dreptul Turneul Final de la Cluj-Napoca, învingând în ultima secundă cu 26-25 pe CSS Medgidia, o echipă extrem de arțăgoasă.

Este o victorie muncită și extrem de importantă în economia grupei, având în vedere faptul că în prima partidă a Turneului Final, SCM Politehnica Timișoara și AHC Potaissa Turda au remizat, scor 26-26.

Academia de Handbal Minaur a început bine meciul, conducând în permanență la două goluri. În minutul 24, cu patru goluri consecutive, Medgidia a preluat conducerea de la 5-7 la 9-7. Au urmat trei goluri consecutive ale juniorilor noștri, care au preluat din nou conducerea, scor 10-9. La ultima fază a primei reprize, Medgidia înscrie un gol norocos din aruncare de la nouă metri, iar la pauză scorul a fost egal, 11-11.

La fel ca și în prima repriză, și actul secund este dominat de juniorii noștri în prima parte a reprizei, însă CSS Medgidia a egalat la 19 după ce Academia de Handbal Minaur avuse 19-16. Echipa din Medgidia a avut chiar două goluri în avantaj spre final, 22-20. Am reușit să egalăm la 23, iar în ultima secundă Teodor Buciuman a reușit să marcheze golul victoriei, scor final 24-23.

Mâine, în a doua zi a turneului, Academia de Handbal Minaur va întâlni SCM Politehnica Timișoara, în timp ce AHC Potaissa Turda va întâlni CSS Medgidia

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac