Victorie muncită cu Extrem

Etapa cu numărul opt a Grupei Valoare 4 la juniori II a programat derby-ul băimărean dintre Academia de Handbal Minaur și CS Extrem, încheiat cu victoria muncită a echipei noastre, scor 32-29 la capătul unui meci disputat. La pauză, Academia de Handbal Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri, scor 17-13.

Startul partidei a fost extrem de echilibrat, cele două echipe intrând pe rând în avantaj. Oaspeții sunt primii care se distanțează la mai mult de un gol (3-5 min. 7), însă pentru scurtă perioadă de timp. În ultimul minut de joc, Academia de Handbal Minaur înregistrează cel mai mare ecart din prima repriză (4 goluri), scor 16-12. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 17-13.

În prima parte a actului secund, Academia de Handbal Minaur se desprindea la șapte goluri (22-15) și făcea un pas important spre câștigarea meciului. Până la final, oaspeții au mai redus din diferență, însă nu au ajuns la mai puțin de trei goluri diferență, ecart ce s-a înregistrat și la finalul partidei, încheiată cu scorul de 32-29.

Academia de Handbal Minaur: Denis Popovici, Nazar Papushak – Emanuel Birtaș (9 goluri), Teodor Buciuman (7), Erik Pop (7), Rareș Pop (4), Alexandru Cociotă (3), Bogdan Paul (1), Ovidiu Ardelean (1), Andrei Ghibirdic, Denis Konya, Andrei Danci, David Astalâș, Rareș Pop. Antrenori: Florin Mironescu și Nicolae Neșovici.

În următoarea etapă, juniorii II vor juca în deplasare la CSS Dinamo Brașov (sâmbătă 6 aprilie – ora 11:00).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac