Victorie la Sebeș după un gol marcat în ultima secundă !

Academia de Handbal Minaur a obținut o victorie la limită în deplasarea de la Sebeș, scor 23-24 după un gol marcat de Pandeluț Pomian în ultima secundă a jocului ! (galerie foto) La pauză, Muhlbach Sebeș a condus la patru goluri diferență, scor 12-8.

MUHLBACH SEBES - AH MINAUR

Prima repriză a început bine pentru Academia de Handbal Minaur, care a condus cu 2-5 după primele minute de joc. Gazdele au revenit și au egalat la cinci în minutul zece. În minutul 15, pe fondul a două eliminări primite de echipa noastră, Muhlbach Sebeș s-a distanțat la două goluri, scor 7-5. Diferența s-a păstrat până spre finalul reprizei. Gazdele au intrat la vestiare cu patru goluri în avantaj, scor 12-8. La ultima fază din prima repriză, Florin Mironescu a primit cartonașul roșu în timp ce discuta cu antrenorul echipei gazde.

MUHLBACH SEBES - AH MINAUR

În primele minute ale reprizei secunde, echipa din Sebeș s-a distanțat la patru goluri, scor 14-10, diferență înjumătățită de Academia de Handbal Minaur în minutul 37, scor 14-12. La mijlocul reprizei secunde, echipa noastră a egalat la 15.

Cu patru minute înainte de final, Academia de Handbal Minaur a intrat în avantaj, scor 20-21, însă gazdele au egalat. În ultimul minut de joc, echipa noastră a marcat, însă gazdele au egalat cu zece secunde înainte de final. La ultima fază a jocului, Pandeluț Pomian a marcat dintr-o respingere a portarului advers, iar Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 24 la 23.

Etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va evolua pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac