Victorie la scor în fața Politehnicii

Academia de Handbal Minaur a debutat perfect în returul Diviziei A, învingând la scor Politehnica Timișoara, 42-24. La pauza jocului, diferența dintre cele două echipe a fost de nouă goluri, scor 21-12. În urma acestei victorii, Academia de Handbal Minaur ajunge la 22 puncte acumulate în clasament și se menține pe locul patru.

IMG_4658

Echipa noastră a început excelent partida, conducând cu 5-0 încă din primele cinci minute. Oaspeții și-au mai revenit pe parcurs, iar în minutul 10 scorul era 8-5. La mijlocul primului act, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat pentru prima dată la șase goluri, scor 13-7, pentru ca diferența să se mărească treptat. La pauză, s-a intrat la vestiare cu scorul de 21-12 în favoarea echipei noastre.

IMG_4808

În debutul actului secund, Academia de Handbal Minaur a ajuns pentru prima dată la avantajul de 10 goluri în fața timișorenilor, diferență mărită în fiecare minut. În minutul 45, scorul era 33-17 în favoarea echipei noastre. Până la finalul meciului, scorul avea să prindă proporții, iar la sfârșitul celor 60 de minute tabela de marcaj a arătat scorul de 42-24.

În fața Politehnicii, Academia de Handbal Minaur a obținut a șaptea victorie stagională, iar în etapa următoare va evolua la Sighișoara împotriva echipei locale HCM. În tur, la Baia Mare, echipa noastră a câștigat cu scorul de 30-28.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Niculai, Andrei Balint – Tudor Botea (6 goluri), Robert Erni (6), Robert Nagy (5), Bogdan Stoean (5), Alexandru Andrei (5), Pavel Sângeorzan (4), Călin Căbuț (4), Eric Bărbuș (2), Tudor Boer (2), Viorel Boșca (1), Adrian Dedea (1), Mihai Cotuna (1), Pandeluț Pomian (1).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac