Victorie la scor cu CS Marta, 33-13

Academia de Handbal Minaur a câștigat și a doua partidă de la primul turneu de sală. Față de primul meci, cel împotriva echipei CSS2 Baia Mare (scor 25-21), juniorii noștri au câștigat de această dată la un scor mult mai clar, 33-13. La pauza jocului, diferența dintre cele două echipe a fost de 11 goluri, scor 17-6.

Academia de Handbal Minaur a marcat primele două goluri ale partidei (2-0 min. 3), după care și-a dublat avantajul la 7-3 (min. 12). Oaspeții au restabilit diferența de două goluri (6-8 min. 14), după care nu a mai marcat până la finalul reprizei, încheiată cu scorul de 17 la 6.

Gazdele de la CS Marta nu găsesc plasa porții apărate de Patrick Pop, Sergiu Balla și Andrei Kis nici după reluare, marcând doar două goluri în primele zece minute, Academia de Handbal Minaur reușind să învingă portarul advers de opt ori, scorul devenind 25-8. Până la finalul partidei, trupa noastră și-a mărit avantajul cu fiecare minut scurs pe tabela de marcaj, iar la sfârșitul celor 50 de minute s-a impus cu 33-13.

De remarcat este faptul că toți jucătorii trecuți pe foaia de joc au prins minute, iar toți jucătorii de câmp au marcat cel puțin câte un gol.

Academia de Handbal Minaur: Nagy, Balla, Kis – Bobolog (4 goluri), Paul (4), Buciuman (3), E. Pop (3), R. Pop (3), Adoreanu (3), Birtaș (3), Breban (3), Danci (2), Stan (2), Cociotă (1), Băban (1), Konya (1). Antrenori: Silviu Surducan și Claudiu Clonovszki

Față de programul inițial, meciurile de mâine se vor devansa, urmând ca acestea să se dispute în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” după următorul program:

ora 9:00 – ADEP Satu Mare – CSS2 Baia Mare

ora 10:30 – LPS Cluj – CS Marta Baia Mare

ora 12:00 – Academia de Handbal Minaur – Potaissa Turda

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac