Victorie în ultima deplasare a sezonului

Academia de Handbal Minaur a câștigat astăzi, 24 aprilie, în ultima deplasare din sezonul 2015/2016, scor 25-22 la HC Sibiu. A fost a patra victorie obținută de echipa noastră în deplasare. La pauza jocului, HC Sibiu a condus cu 13-11.

Începutul de joc a fost echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal până în minutul opt, când de la scorul de 4-3, gazdele reușesc să marcheze patru goluri consecutive, ducând scorul la 8-3 (min. 14). Gazdele au reușit să păstreze o diferență de 5-6 goluri până spre finalul reprizei, când de la scorul de 13-7, Academia de Handbal Minaur a marcat patru goluri consecutive, scorul devenind 13-11, acesta fiind scorul cu care cele două echipe au intrat la vestiare.

Diferența înregistrată la pauză s-a menținut în primele minute din repriza secundă. Din minutul 36, de la scorul de 16-13 în favoarea gazdelor, Academia de Handbal Minaur a marcat cinci goluri consecutive, ducând scorul la 16-18, acesta fiind prima dată când echipa noastră s-a aflat în avantaj. Gazdele au egalat la 18 în minutul 46, însă Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la trei goluri, scor 18-21, aceasta fiind și diferența înregistrată între cele două echipe la finalul jocului, scor 22-25.

Academia de Handbal Minaur: Niculai, Balint – Botea (9 goluri), Căbuț (5), Boșca (4), Dedea (3), Andrei (2), Nagy (1), Sângeorzan (1), Boer, Cotuna, Erni, Pomian.

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur va juca ultimul meci din acest sezon de Divizia A, pe teren propriu împotriva Centrului Național de Excelență din Sighișoara.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac