Victorie importantă pentru Academia de Handbal Minaur !

Cu o sală de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” plină de oameni, Academia de Handbal Minaur a obținut o victorie foarte importantă în fața echipei CSU CNOT Brașov, scor 27-24, după ce la pauza jocului cele două echipe se aflau la egalitate, scor 12-12.

AH MINAUR - CSU CNOT BRASOV

Academia de Handbal Minaur a început bine jocul, marcând două goluri consecutive (2-0), însă până în minutul cinci s-a văzut egalată de echipa din Brașov, scor 2-2. Diferența de două goluri s-a refăcut cinci minute mai târziu (scor 4-2 min. 10) și s-a păstrat până la mijlocul primei reprize, scor 7-5. Oaspeții au egalat la opt în minutul 20, egalitatea menținându-se până la finalul primelor 30 de minute, când la cabine s-a intrat cu scorul de 12-12.

AH MINAUR - CSU CNOT BRASOV

În primele zece minute din repriza secundă, Academia de Handbal Minaur reface diferența maximă de două goluri, scor 18-16 (min. 40), pentru ca în minutul 45 să se stabilească diferența maximă înregistrată între cele două echipe, scor 21-18. Această diferență de trei goluri s-a păstrat și la finalul meciului, când Academia de Handbal Minaur s-a impus cu 27-24.

În urma acestei victorii, Academia de Handbal Minaur își păstrează poziția a patra, iar în etapa următoare se va deplasa la Satu Mare pentru a juca împotriva echipei locale CSM. Partida se va disputa în cadrul etapei cu numărul 17.

Academia de Handbal Minaur: Cristian Niculai, Andrei Balint – Călin Căbuț (9 goluri), Tudor Botea (8), Robert Erni (5), Alexandru Andrei (2), Robert Nagy (1), Eric Bărbuș (1), Pavel Sângeorzan (1), Bogdan Stoean, Viorel Boșca, Mihai Cotuna, Adrian Dedea, Pandeluț Pomian.

GALERIE FOTO

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac