Victorie fără emoții la Cluj-Napoca

Juniorii III au obținut o nouă victorie la scor în această stagiune, 40-24 în deplasare cu Academica Cluj-Napoca, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul șase. La pauză, diferența a fost de șapte goluri, Academia de Handbal Minaur conducând cu 19-12.

A fost o partidă fără istoric, Academia de Handbal Minaur conducând din primul până în ultimul minut. Gazdele au fost cel mult la egalitate cu echipa noastră, în startul jocului la scorul de 1-1. Au urmat cinci goluri consecutive pentru juniorii noștri, care s-au distanțat la 6-1 (min. 6). Gazdele s-au apropiat la trei goluri după zece minute de joc, scor 5-8, după care a urmat o perioadă de cinci minute în care au marcat decât un gol, Academia de Handbal Minaur distanțându-se la 13-6. La pauză, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au intrat la cabine cu un avantaj de șapte goluri, scor 19-12.

Diferența înregistrată la pauză s-a păstrat în primele 12 minute de la reluare, după care scorul a început să prindă proporții, Academia de Handbal Minaur distanțându-se de la 27-20 (min 37.) la 36-20 (min. 44). Tot de 16 goluri au fost despărțite cele două echipe și la finalul jocului, Academia de Handbal Minaur impunându-se cu 40-24.

Pentru Academia de Handbal Minaur urmează o pauză de două săptămâni până la primul turneu de sală, turneu ce va avea loc în perioada 23-26 noiembrie. Academia de Handbal Minaur va întâlni în acest interval echipele LPS Satu Mare, AHC Potaissa Turda și CSS2 Baia Mare.

Academica Cluj-Napoca – Academia de Handbal Minaur 24-40 (12-19)

Au arbitrat: A. Moldovan – M. Stan (ambii din Mureș)

Academia de Handbal Minaur: Axenta, Pașca, Borcuți – B. Paul (10 goluri), Indrecan (7), Hauler (6), Astalâș (5), Cioclu (4), A. Paul (3), Boitor (2), Buciuman (2), Ghibirdic (1), Moldovan, Pop, Vasoc, Chiș. Antrenor: Claudiu Clonovszki

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac