Victorie facilă pentru Academie

Academia de Handbal Minaur s-a impus astăzi fără drept de apel în fața echipei ACS Muhlbach Sebeș, scor 33-22, în cadrul etapei cu numărul șase din Divizia A, seria B. La pauză, handbaliștii antrenați de Raul Fotonea și Iuliu Varady au avut un avantaj de patru goluri, scor 17-13.

PRIMA REPRIZĂ

ahminaur_sebes_08

Începutul de joc a fost echilibrat, scorul de pe tabela de marcaj după cinci minute disputate fiind egal, 2-2, acesta fiind în cele din urmă ultima dată când cele două echipe s-au aflat la egalitate. Cinci minute mai târziu, Academia Minaur avea un avantaj de două goluri, scor 5-3, pentru ca diferența dintre cele două echipe să crească o dată cu trecerea timpului. Diferența maximă din primul mitan a fost în minutul 25, la scorul de 15-9, însă oaspeții au profitat de câteva ratări ale echipei noastre, iar la pauză scorul a fost 17-13 în favoarea Academiei de handbal Minaur.

REPRIZA SECUNDĂ

ahminaur_sebes_23

Academia de Handbal Minaur a început bine actul secund și s-a distanțat în doar cinci minute la șapte goluri, scor 21-14. Acest avantaj al echipei noastre s-a păstrat până spre final, când, pe fondul multor ratări ale oaspeților, am reușit să ne distanțăm la 11 goluri (30-19), diferență păstrată până la final, scor 33-22.

MECIUL URMĂTOR

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la Craiova pentru a întâlni Universitatea.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac