Victorie cu HCM Sighișoara, scor 26-25!

Academia de Handbal Minaur a realizat surpriza etapei cu numărul 21 din Divizia A, seria B, învingând pe propriul teren a treia clasată, HCM Sighișoara, scor 26-25, după ce la pauză scorul a fost egal la 14.

Oaspeții au început mai bine jocul, conducând cu 4-1 după numai șase minute de joc. Această diferență de trei goluri s-a păstrat până spre finalul reprizei, când Academia de Handbal Minaur a egalat la 12 în minutul 27. La egalitate au intrat cele două echipe la vestiare și la pauza jocului, scor 14-14.

Egalitatea s-a mai păstrat doar trei minute de la reluare, Academia de Handbal Minaur reușind să marcheze patru goluri consecutive de la 16-16, ducând scorul la 20-16, pentru puțin timp, deoarece oaspeții s-au apropiat rapid la un singur gol, scor 21-20. Cu două goluri consecutive, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la 23-20, însă din nou pentru o scurtă durată, HCM Sighișoara reușind să egaleze la 23 în minutul 53. Din minutul 54, la scorul de 24-23, niciuna dintre echipe nu a marcat timp de trei minute. Cu cinci secunde înainte de finalul partidei, Academia de Handbal Minaur a marcat golul victoriei, iar partida s-a încheiat 26-25.

Academia de Handbal Minaur: Niculai, Balint, Kulik – Boșca (10 goluri), Dobra (7), Lenghel (3), Boer (2), Pomian (1), Mițicuș (1), Dedea (1), Bărbuș (1), Makaria, Oșan, Cozma, Sabău. Antrenori: Florin Mironescu și Silviu Surducan

În etapa următoare, Academia de Handbal Minaur se va deplasa la CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac