Victorie cu 35-21 pentru juniorii III!

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur s-au impus în această dimineață împotriva echipei Ardealul Cluj-Napoca, scor 35-21 după un joc controlat de la un capăt la celălalt. La pauză, scorul a fost 18-4 în favoarea juniorilor noștri.

Începutul partidei a fost unul foarte bun pentru Academia de Handbal Minaur, care a marcat zece goluri în primele 13 minute ale partidei, în timp ce oaspeții clujeni au marcat un singur gol, scor 10-1. Până la pauză, Ardealul Cluj-Napoca a reușit să mai marcheze decât trei goluri, scorul fiind 18-4 în favoarea Academiei de Handbal Minaur.

La fel ca și prima parte, și repriza secundă a fost una fără istoric, chiar dacă în echipa noastră au intrat și jucători care au prins mai puține minute de joc. Partida s-a încheiat cu o diferență de 14 goluri între cele două echipe, scor 35-21.

Academia de Handbal Minaur: Sergiu Balla, Teodor Boroș – Bogdan Paul (7 goluri), Ovidiu Ardelean (4), Rareș Pop (4), Teodor Buciuman (3), Erik Pop (3), Andreas Hauler (3), Andrei Danci (3), Emanuel Birtaș (3), Denis Konya (2), Nuțu Cociotă (1), Andrei Ghibirdic (1), Tiberiu Cioclu (1).

În etapa următoare, ultima a sezonului regulat, Academia de Handbal Minaur se va deplasa pe terenul echipei HC 2003 Aleșd.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac