Victorie categorică la Sighișoara

Academia de Handbal Minaur s-a impus fără probleme în această dimineață în deplasarea de la Centrul Național de Excelență din Sighișoara, scor 17-38. Meciul s-a desfășurat în cadrul etapei cu numărul 11 din Divizia A, seria B. La pauză, Academia de Handbal Minaur a avut un avantaj de 13 goluri, scor 9-22.

PRIMA REPRIZĂ

ah_sibiu_14

Academia de Handbal Minaur s-a distanțat – conform așteptărilor – încă din startul partidei, iar după numai zece minute disputate avea deja șase goluri în avantaj, scor 2-8, pentru ca la mijlocul primului mitan diferența să crească la zece goluri, scor 7-17. La finalul primelor 30 de minute, tabela indica un avantaj liniștitor pentru Academia de Handbal Minaur, scor 9-22.

REPRIZA SECUNDĂ

ah_sibiu_22

În actul secund, echipa noastră nu a făcut altceva decât să continue ceea ce a început în primul mitan – să marcheze goluri. După ce în etapa precedentă Andrei Balint a avut 20 de intervenții, în această partidă a venit rândul lui Bogdan Porumb să facă o partidă excepțională, adunând în cele 60 de minute nu mai puțin de 22 de intervenții. La finalul meciului, Academia de Handbal Minaur s-a impus cu scorul de 17-38.

Academia de handbal Minaur: Bogdan Porumb (22 intervenții), Cristian Niculai – Bogdan Stoean (7 goluri), Alexandru Andrei (6), Adrian Dedea (4), Călin Căbuț (4), Robert Nagy (3), Eric Bărbuș (3), Tudor Botea (3), Viorel Boșca (3), Robert Erni (3), Pavel Sângeorzan (2), Tudor Boer, Mihai Cotună,

MECIUL URMĂTOR

În etapa următoare, pentru Academia de Handbal Minaur nu este programat niciun joc, următorul meci al echipei noastre fiind programat pentru 13 decembrie, când vom evolua pe teren propriu împotriva echipei HC Argeș Pitești, în ultima etapă a turului.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac