Ultimul weekend din 2021 pentru Campionatele Naționale de Juniori

În weekend-ul trecut, juniorii Academiei de Handbal Minaur au avut parte de ultimele meciuri din 2021 în Campionatele Naționale de Juniori. De asemenea, am avut parte de turnee amicale pentru juniorii IV și grupa de minihandbal.

Juniorii I au început săptămâna cu o înfrângere în Divizia A, 46-32 în deplasare la CSM Sighișoara, după care s-au impus ieri pe teren propriu în derby-ul local cu CS Extrem, scor 30 la 24. În clasamentul Diviziei A, CS Minaur II ocupă locul cinci cu 15 puncte după 12 meciuri și va mai avea de disputat anul acesta două meciuri, vineri de la ora 13 pe teren propriu cu CSM Odorheiul Secuiesc, respectiv pe 14 decembrie de la ora 15.30 în deplasare la Potaissa Turda II. La juniori I, CSS2 baia Mare ocupă prima poziție, având punctaj maxim (19) în cele opt partide disputate. Următorul meci va fi la finalul lunii ianuarie 2022, când vor juca pe terenul formației LPS Tg. Mureș.

Alexandru Magurean in timpul meciului de handbal masculin dintre Academia de Handbal Minaur Baia Mare si Liceul Liviu Rebreanu Turda din cadrul Campionatului National de Juniori II, disputat in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale Vasile Alecsandri din Baia Mare, sambata 4 decembrie 2021. FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Juniorii II au pierdut partida de pe teren propriu cu Liceul Liviu Rebreanu, scor 24-33 și ocupă în acest moment locul trei în clasament, având 11 puncte după 4 meciuri. Pe primele două locuri sunt Liceul Liviu Rebreanu (19 puncte), respectiv LPS Tg. Mureș (12 puncte). Returul seriei F va începe la finalul lunii ianuarie 2022, când Academia de Handbal Minaur va juca pe teren propriu cu CSS2 Baia Mare, formație pe care a învins-o în tur cu 27 la 25.

Juniorii III au trecut fără emoții de LPS Tg. Mureș în ultimul meci al anului 2021, scor 32 la 18, ajungând astfel la 46 puncte cu cinci etape de jucat până la terminarea seriei F. Prima poziție a seriei este ocupată de Liceul Liviu Rebreanu care are 50  de puncte. În prima parte a anului 2022, Academia de Handbal Minaur va mai juca împotriva echipelor Atletik Satu Mare (deplasare), Liceul Liviu Rebreanu (acasă), LPS Cluj (deplasare), CSS2 Baia Mare (acasă), CS Seini (deplasare).

Duminică 5 decembrie, Academia de Handbal Minaur a organizat un turneu amical pentru grupele de juniori IV și minihandbal, la care au mai participat CSS2 Baia Mare și Dinamyc Zalău. A fost o bună oportunitate pentru cei aproximativ 120 de copii să aibă parte de jocuri, având în vedere că pentru ei, competițiile oficiale vor începe abia în 2022.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac