Ultima etapă a sezonului regulat

În săptămâna 10-16 decembrie va avea loc ultima etapă a sezonului regulat la nivel de juniori I, II și III. În această săptămână, juniorii noștri au programate trei meciuri, câte unul pe fiecare nivel de vârstă.

Juniorii I vor juca joi 13 decembrie în deplasare la HC 2003 Aleșd, partida fiind programată pentru ora 18:30. În clasament, CSS2 Baia Mare ocupă poziția secundă cu un total de 25 puncte, fiind la egalitate cu a treia clasată, LPS Cluj. Juniorii I sunt calificați matematic la Grupa “Valoare”.

Juniorii II vor juca miercuri începând cu ora 14:30 pe teren propriu împotriva echipei LPS Bistrița. Academia de Handbal Minaur ocupă prima poziție în clasamentul seriei G și este calificată deja la Grupa “Valoare”.

Juniorii III vor juca și ei pe teren propriu, joi 13 decembrie începând cu ora 17:00 împotriva echipei CSS2 Baia Mare. Cu maxim de puncte (22p +8p respectare cerințe talie) după 11 meciuri, juniorii III ocupă locul 1 în seria H și va merge în faza următoare a competiției, Grupa “Valoare”.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac