Turneu amical pentru grupa de minihandbal. Juniorii I încheie mâine turneul “Valoare”

Grupele de minihandbal ale Academiei de Handbal Minaur au disputat astăzi un turneu amical înainte de Sărbătorile Pascale, turneu la care au mai participat CSS2 Baia Mare și CS Marta. La final, cei mici au primit pizza și dulciuri din partea clubului, dar și din partea antrenoarei Antonela Sabou-Hruban. Turneul s-a disputat în sala de sport a liceului “Anghel Saligny”.

Singurii sportivi care au programat meci oficial în această săptămână sunt juniorii I, care vor juca mâine începând cu ora 14.00 pe teren propriu împotriva Politehnicii Timișoara în cadrul ultimei etape a Turneului “Valoare”. Va fi doar un meci pentru stabilirea clasamentului final în această grupă, deoarece calificarea la Turneul Final a fost deja “acontată”.

Juniorii II și III trebuiau să aibă și ei meciuri programate mâine, dar soarta acestor partide se va decide la “masa verde”. LPS Alba Iulia a anunțat că nu va face deplasarea la Baia Mare pentru meciul de juniori II, în timp ce Academia de Handbal Minaur nu va putea să se deplaseze din motive medicale la Sporting Ghimbav, pentru meciul de juniori III

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac