Trei meciuri în acest weekend

Sportivii Academiei de Handbal Minaur se pregătesc de a doua etapă a Campionatelor Naționale, după ce săptămâna trecută au obținut victorii pe linie în prima etapă. În acest weekend, doar juniorii I și III vor juca, juniorii II urmând să stea în această etapă.

Juniorii I au programate două meciuri, sâmbătă și duminică. Sâmbătă vor juca pentru CS Minaur II în Divizia A, în deplasare la Sporting Ghimbav. Partida va începe de la ora 10.00. În prima etapă, CS Minaur II a trecut la scor de Universitatea Cluj II, scor 53-32. Duminică, elevii antrenați de Claudiu Clonovszki vor juca în Campionatul Național de Juniori I împotriva CS Extrem. Aceștia au trecut în prima etapă de Academica Cluj cu scorul de 42 la 21. Partida de duminică este considerată în deplasare.

Juniorii III se deplasează duminică la Tg. Mureș pentru a întâlni echipa Liceului cu Program Sportiv. În prima etapă, juniorii III au trecut de ADEP Satu Mare cu 47-17, în timp ce LPS Tg. Mureș s-a impus la Baia Mare împotriva Clubului Sportiv Școlar cu 33 la 14. Partida juniorilor III va începe de la ora 12.00

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac