Suntem în semifinale la juniori III

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat ultima partidă din faza grupelor, scor 33-31 în fața Liceului Liviu Rebreanu din Turda și s-au calificat astfel între cele mai bune patru echipe din țară. La pauza jocului de astăzi, juniorii noștri au condus cu 21 la 13.

Primele zece minute ale jocului au fost echilibrate, cele două echipe mergând de la egal la egal, până la scorul de 7-6, când juniorii noștri au marcat nouă goluri consecutive și s-au distanțat la 16-6. Până la pauză, echipa din Turda a mai redus din diferență, iar la pauză s-a intrat la vestiare cu 21-15.

Imediat după reluare, Academia de Handbal Minaur s-a distanțat la șapte goluri (25-18 min. 36), însă pentru o perioadă scurtă de timp, Liceul Liviu Rebreanu reducând treptat din diferență, însă fără succes, deoarece la finalul partidei s-au impus juniorii noștri, scor 33-31.

Cu victoria obținută astăzi, Academia de Handbal Minaur a terminat grupa B pe poziția secundă și s-a calificat astfel în semifinalele competiției, unde va urma să întâlnească sâmbătă începând cu ora 14:00 pe CSM București.

 

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac