Sportivii împrumutați la CSSM Bacău și CSS1 Constanța s-au calificat la turneul final de juniori I

Șase sportivi ai Academiei de Handbal Minaur au jucat în perioada 24-26 martie la turneul semifinal I rezervat juniorilor I. Este vorba de Tudor Boer, Cristian Niculai (CS Știința Municipal Bacău), Andrei Balint, Pandeluț Pomian, Adrian Dedea, Eric Bărbuș și Viorel Boșca (CSS1 Constanța). Toți cei șase s-au calificat la turneul final cu echipele la care au fost împrumutați.

CS Știința Municipal Bacău a terminat pe primul loc în grupa a II-a, grupă din care au mai făcut parte CSS Medgidia, LPS I. Balas Soter Buzău, LPS Liceul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia, CSS Ploiești și CSS2 Baia Mare. Cealaltă echipă la care Academia de Handbal Minaur a avut jucători împrumutați, CSS1 Constanța, a terminat pe locul doi în grupă cu CSM București, LPS Banatul Timișoara, CSS Făgăraș, CSS Sighișoara și LPS Suceava.

La turneul final, CSS1 Constanța va juca în grupa I cu Farul Constanța, LPS Buzău și Potaissa Turda, în timp ce CS Știința Municipal Bacău va juca în grupă cu CSM București, CSS Odorhei și CS Viitorul Pitești. Turneul final va avea loc în perioada 9-13 mai, locul de desfășurare urmând a fi stabilit în perioada următoare.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac