Baia Mare Beach Handball Challenge, o competiție la care au participat și sportivi ai Academiei de Handbal Minaur

În perioada 1-9 iulie, în Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare a avut loc a doua ediție de Baia Mare Beach Handball. În această perioadă au avut loc două competiții de handbal pe plajă. Pe 1 și 2 iulie a avut loc competiția deschisă pentru amatori și juniori, iar în perioada 7-9 iulie a avut loc competiția rezervată exclusiv profesioniștilor și foștilor handbaliști.

La ambele competiții, Academia de Handbal Minaur a avut reprezentanți. În prima competiție, juniorii III și IV, Raul Axenta, Bogdan Paul, Andrei Paul, Andrei Ghibirdic, Ovidiu Ardelean, Tiberiu Cioclu, Andreas Hauler, Călin Moldovan și Vlăduț Pop au ocupat locul cinci sub denumirea de “Braveții”.

La competiția rezervată profesioniștilor și foștilor handbaliști, aceiași “Braveți” au ocupat locul șase, fiind învinși în meciul pentru locurile 5-6 de echipa “Oldies but Goldies”, care i-a avut în componență pe juniorii I și II, Tudor Boer, Adelin Crainic, Adelin Crainic, Alexandru Lenghel și Răzvan Sabău, dar și de Vasile Viman, președintele executiv al Academiei de Handbal Minaur.

Andrei Balint a câștigat medalia de bronz, acesta făcând echipă cu Robert Nagy, Tudor Botea (împrumutați la CS Minaur), Vlad Olar și Dan Tapalagă (foști sportivi ai Academiei de Handbal Minaur).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac