Sezonul 2019/2020, gata de start

În acest sfârșit de săptămână va începe sezonul 2019/2020 la nivelul campionatelor naționale de juniori. La fel ca și în anii precedenți, Academia de Handbal Minaur va fi reprezentată la toate nivelele de vârstă. În acest sfârșit de săptămână vor începe noul sezon grupele de juniori I, II și III, grupele de juniori IV și minihandbal urmând să dispute partide oficiale abia în 2020.

Și în acest an, la nivelul juniorilor I, sportivii Academiei de Handbal Minaur vor juca în Campionatul Național pentru CSS2 Baia Mare, în baza protocolului de colaborare dintre clubul nostru și Clubul Sportiv Școlar.

CSS2 Baia Mare a fost repartizată în serie cu CS Extrem, LPS Cluj, AHC Potaissa Turda, CS ADEP Satu Mare și ACS Alpha Oradea. Juniorii I deschid sezonul 2019/2020 în deplasare la Cluj, împotriva Liceului cu Program Sportiv. Partida va avea loc sâmbătă 7 septembrie începând cu ora 11:00.

La fel ca și juniorii I, juniorii II vor debuta și ei la Cluj, împotriva Liceului cu Program Sportiv. Partida se va disputa duminică 8 septembrie începând cu ora 11:00. Juniorii II vor juca în seria H alături de CSS2 Baia Mare, CS Extrem, LPS Cluj, Alpha Oradea, Academica Cluj-Napoca și Liceul Liviu Rebreanu Turda.

Juniorii III vor debuta în noul sezon la Alba Iulia, împotriva echipei LPS Mihai Viteazul. Meciul de la Alba Iulia va fi sâmbătă 7 septembrie începând cu ora 14:00. Pe lângă formația din Alba Iulia, juniorii III vor juca în seria G împotriva echipelor HC 2003 Aleșd, LPS Bistrița, CSS2 Baia Mare, Liceul Liviu Rebreanu Turda și LPS CSS Bihorul Oradea.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac