UPDATE: Nu participăm nici la etapele II și III. Sănătatea pe primul loc. AH Minaur nu va disputa meciul cu CNOPJ Timișoara.

UPDATE: Din păcate, rezultatele testelor PCR efectuate de clubul nostru nu se încadrează în regulamentul de desfășurare al competițiilor oficiale organizate de FRH. În consecință, nu putem fi prezenți nici la etapele II și III din cadrul turneului de “Divizia A” de la Turda.

În perioada 20-22 noiembrie, Sala Gheorghe Barițiu din Turda găzduiește primele trei etape ale seriei C din cadrul Diviziei A. Conform programului, Academia de Handbal Minaur ar trebui să joace împotriva echipelor CNOPJ Timișoara, CSM Oradea și AHC Potaissa Turda II.

La testarea COVID-19 au fost depistate două cazuri neconcludente. Staff-ul tehnic și conducerea clubului au hotărât că pentru sănătatea întregii echipe, aceasta să nu mai plece azi spre Turda (implicit să nu dispute meciul cu CNOPJ Timișoara, programat mâine dimineață la 9.30). Toți sportivii din lotul de Divizia A au teste negative, cele două persoane cu teste neconcludente făcând parte din staff-ul clubului. 

În cazul în care la retestarea celor două persoane se va dovedi faptul că sunt negative, echipa va pleca mâine după-amiază la Turda, unde ar mai avea de disputat meciurile cu CSM Oradea și AHC Potaissa Turda II. CSM Oradea se deplasează la Turda cu un lot restrâns, având șapte infectați.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac