Rezultatele din weekend. Urmează o săptămână cu meciuri pentru toate grupele

În săptămâna recent încheiată, grupele de juniori II și III ale Academiei de Handbal Minaur au început seria meciurilor din cadrul grupelor “Valoare”. Coincidență sau nu, ambele echipe au început această serie de meciuri în deplasare la Brașov. Juniorii II au întâlnit vineri pe Avatar Brașov, în timp ce juniorii III au jucat împotriva celor de la Transilvania Brașov.

Juniorii II au pierdut cu Avatar Brașov, scor 33-22, la capătul unui joc controlat în mare parte de gazde. Scorul pe reprize a fost 14-9, respectiv 19-13 în favoarea echipei din Brașov. În etapa următoare, a doua din această grupă, juniorii II vor juca pe teren propriu împotriva echipei CSS Odorheiul Secuiesc, sâmbătă 12 martie începând cu ora 11.30. Partida va avea loc în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”.

De un joc mult mai bun am avut parte la juniori III. După o primă repriză câștigată categoric de gazde, scor 16-9, juniorii noștri și-au revenit și au câștigat reprizele 2 și 3, 15-11, respectiv 14-11, iar în cele din urmă partida s-a încheiat la egalitate, scor 38-38. În etapa următoare, juniorii III vor juca pe teren propriu cu CS Szejke Odorheiu Secuiesc, duminică 13 martie, începând cu ora 10.00. Partida va avea loc în Sala Sporturilor “Lascăr Pană”.

Vineri, începând cu ora 17.00, juniorii I vor juca în Divizia A pe terenul echipei CNE Sighișoara, iar duminică de la ora 12.00 vor juca în Campionatul Național de Juniori I, pe teren propriu cu LPS Banatul Timișoara. Sâmbătă și duminică, AHC Potaissa Turda va organiza Memorialul “Ioan Deteșan”, turneu amical la care Academia de Handbal Minaur va participa cu echipele de juniori IV și minihandbal.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac