Reîncep meciurile oficiale

După o pauză de două săptămâni în care echipele naționale de seniori și juniori au avut programate activități competiționale, vom avea parte din nou de jocuri oficiale pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur. Săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie programează patru jocuri oficale pentru juniorii noștri.

Primii care vor intra în scenă vor fi juniorii I, care vor juca pentru CS Minaur II în deplasare la HCM Sighișoara în prima etapă a turului II. Partida va avea loc vineri 2 noiembrie începând cu ora 18 și va fi arbitrată de cuplul Bogdan Ciobea – Bogdan Dordea (ambii din Sibiu). La sfârșitul primului tur, CS Minaur II ocupă locul patru cu șapte puncte după cinci meciuri.

Sâmbătă 3 noiembrie, juniorii II vor juca în deplasare la LPS Bistrița în cadrul etapei cu numărul șapte. În seria G, Academia de Handbal Minaur, AHC Potaissa Turda și CS Extrem formează podiumul, toate cele trei echipe având același număr de puncte (13).

Duminică vom avea parte de două meciuri. Juniorii III vor juca pe teren propriu de la ora 9:30 împotriva echipei CSS2 Baia Mare, iar juniorii I vor juca pe teren propriu începând cu ora 12:30 împotriva echipei HC 2003 Aleșd. După cinci meciuri disputate, juniorii III ocupă prima poziție în clasament cu 14 puncte, având o medie de 42,4 goluri marcate pe meci. Juniorii I ocupă în acest moment locul doi cu 13 puncte, fiind la două puncte de lider.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac