Programul săptămânal pentru perioada 6-12 martie 2017

Pentru Academia de Handbal Minaur urmează o săptămână intensă în ceea ce privește activitatea competițională. Vom avea parte de un meci pe teren propriu în Divizia A, două jocuri la juniori III, o deplasare la juniori II și un turneu zonal pentru cei mai mici membri ai Academiei, juniorii V (minihandbal).

DIVIZIA A

Sâmbătă 11 martie, începând cu ora 11:30, Academia de Handbal Minaur va disputa pe teren propriu un nou meci în Divizia A. De data aceasta, adversari vor fi cei de la Centrul Național de Excelență din Sighișoara. În clasamentul momentului, cele două echipe se află la egalitate de puncte (13).

JUNIORI II

Această săptămână programează două jocuri pentru juniorii II. Primul va fi miercuri 8 martie (ora 16:30) în deplasare la Potaissa Turda, iar al doilea joc este programat pentru sâmbătă 11 martie începând cu ora 13:30 în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” , imediat după meciul echipei de Divizia A.

JUNIORI III

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur vor disputa duminică 12 martie începând cu ora 13:00 ultimul joc oficial din cadrul sezonului regulat, în deplasare la HC 2003 Aleșd. O parte din juniorii III vor juca și pentru juniorii II în deplasarea de la Potaissa Turda.

MINIHANDBAL

Pentru cei mai mici membri ai Academiei de Handbal Minaur, în sfârșitul de săptămână care urmează este programată faza zonală a campionatului național, care se va desfășura pe 11 și 12 martie la Seini.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac