Programul competițional pentru săptămâna 20-26 februarie

Săptămâna 20-26 februarie programează meciuri pentru trei echipe ale Academiei de Handbal Minaur. Este vorba despre echipa de Divizia A, respectiv juniorii II și III. La Divizia A și juniori III sunt programate meciuri în Baia Mare, în timp ce juniorii II se vor deplasa la Cluj-Napoca.

Divizia A

După ce săptămâna trecută a pierdut împotriva Clubului Sportiv Minaur, echipa antrenată de Florin Mironescu și Silviu Surducan vor juca pe teren propriu împotriva Universității Craiova. Partida programată pentru sâmbătă 25 februarie începând cu ora 11:00 se va desfășura în cadrul etapei cu numărul 15 din Divizia A.

Juniori II

Juniorii II se vor deplasa sâmbătă la Cluj-Napoca pentru a întâlni echipa locală LPS. Din dorința de a le oferi meciuri puternice juniorilor III în perspectiva turneului semifinal, clubul a decis ca la partida de la Cluj-Napoca să participe și câțiva din juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki.

Juniori III

Lideri în clasamentul seriei H, juniorii III vor juca sâmbătă 25 februarie pe terenul echipei CS Extrem. În ultimul meci disputat, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au câștigat categoric partida cu locul doi din serie, Potaissa Turda, scor 45-25.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac