Programul competițional pentru săptămâna 2-8 octombrie

După o săptămână de pauză competițională, Campionatele Naționale de juniori se reiau în acest sfârșit de săptămână cu meciuri pe teren propriu pentru toți juniorii Academiei de Handbal Minaur.

Această săptămână programează pentru juniorii I două meciuri în aceeași zi. Sâmbătă 7 octombrie vor juca în Campionatul Național rezervat juniorilor I împotriva echipei HC 2003 Aleșd începând cu ora 12:30, pentru ca la ora 16:00 aceștia să joace în Divizia A pentru echipa a doua a Clubului Sportiv Minaur împotriva CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

Duminică, 8 octombrie, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur vor disputa derby-ul seriei H, când vor întâlni pe AHC Potaissa Turda începând cu ora 12:30. Cele două formații sunt despărțite în clasamentul actual de un singur punct. Potaissa Turda ocupă primul loc cu patru puncte după două meciuri, în timp ce Academia de Handbal Minaur se află pe doi, cu 3 puncte (o victorie și un egal).

Juniorii III vor întâlni pe CSS2 Baia Mare în cadrul etapei cu numărul patru. Juniorii noștri abordează partida de sâmbătă 7 octombrie (ora 10:00) după ce în etapa precedentă au stat, în timp ce CSS2 Baia Mare a pierdut pe teren propriu împotriva Potaissei Turda, scor 12-37.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac