Programul competițional pentru săptămâna 17-23 septembrie

Săptămâna în curs programează cinci jocuri oficiale pentru grupele de juniori ale Academiei de Handbal Minaur. În acest sfârșit de săptămână vor debuta în noul sezon și juniorii II, care în prima etapă au stat.

Juniorii I vor avea parte de două meciuri în această săptămână, primul urmând a avea loc sâmbătă la ora 15:15, când aceștia vor juca pentru CS Minaur în Divizia A împotriva echipei HCM Sighișoara. A doua partidă va fi în Campionatul Național rezervat juniorilor I, când CSS2 Baia Mare va întâlni duminică de la ora 10:00 pe ADEP Satu Mare.

Debutul juniorilor II în noul sezon va fi făcut pe teren propriu, aceștia urmând a întâlni vineri de la ora 17:30 pe CS Extrem Baia Mare. În prima etapă, când juniorii noștri au stat, s-au înregistrat următoarele rezultate: AHC Potaissa Turda – LPS Târgu Mureș 39-32, Academica Cluj-Napoca – CSS Odorhei 16-42, CS Extrem Baia Mare – LPS Bistrița 31-21.

Pentru cele două echipe înscrise la nivel de juniori III, această săptămână sunt programate jocuri în deplasare. Academia de Handbal Minaur I va juca în deplasare la LPS Satu Mare (sâmbătă de la ora 12:00), iar echipa a doua va juca la CS Seini (sâmbătă de la ora 14:00).

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac