Programul competițional pentru săptămâna 13-19 februarie 2017

Cu siguranță, capul de afiș în activitatea Academiei de Handbal Minaur în săptămâna 13-19 februarie 2017 îl reprezintă debutul echipei de Divizia A în meciurile oficiale din 2017. Aceasta va disputa derby-ul orașului Baia Mare împotriva Clubului Sportiv Minaur. De asemenea, grupele de juniori II și III au programate în această săptămână jocuri pe teren propriu.

DIVIZIA A

Vineri, 17 februarie începând cu ora 17:00, echipa de Divizia A va debuta în seria meciurilor oficiale din 2017 într-un meci considerat în deplasare cu Clubul Sportiv Minaur. În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur ocupă locul nouă, având zece puncte acumulate în 11 partide. De partea cealaltă, CS Minaur este angrenată în lupta pentru promovare, ocupând prima poziție a clasamentului cu 31 puncte.

JUNIORI II

În această săptămână, juniorii II vor întâlni pe teren propriu echipa CSS ADEP Satu Mare. Partida se va desfășura sâmbătă 18 februarie de la ora 14:30 în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. În clasament, juniorii II se află pe locul doi cu 27 de puncte obținute după 15 jocuri, în timp ce CSS ADEP Satu Mare ocupă locul șase cu șase puncte obținute în 14 meciuri.

JUNIORI III

Pentru juniorii III, acest sfârșit de săptămână le programează derby-ul seriei, elevii antrenați de Claudiu Clonovszki urmând a juca pe teren propriu împotriva Potaissei Turda. Partida se va disputa duminică 19 februarie începând cu ora 11:30 în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. În clasament, cele două echipe sunt despărțite de un singur punct, Academia de Handbal Minaur având un meci mai puțin disputat.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac