Programul competițional pentru acest sfârșit de săptămână

Acest sfârșit de săptămână programează trei jocuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur. Astfel, sunt programate jocuri pentru juniorii I, II și III ai clubului nostru.

Primii care vor juca sunt juniorii II, care vor disputa vineri 13 octombrie cu începere de la ora 15:45 derby-ul împotriva echipei LPS Cluj. Partida se va disputa în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”. În clasamentul momentului, cele două echipe sunt la egalitate aproape perfectă, singurul lucru la care LPS Cluj are avantaj este numărul de goluri primite (56 față de 66 ale juniorilor noștri). Cele două echipe au obținut 5 puncte în 3 meciuri și au marcat ambele câte 96 de goluri.

Juniorii III vor juca sâmbătă cu începere de la ora 10:00 într-un alt derby, al echipelor din Baia Mare. Academia de Handbal Minaur va juca împotriva celor de la CS Extrem. În clasament, Academia de Handbal Minaur ocupă locul doi (5 puncte în 3 meciuri), iar CS Extrem se află pe patru (4 puncte în 4 meciuri).

Juniorii I vor juca în Divizia A pentru CS Minaur II în deplasare la CSM Școlar Reșița. Partida va avea loc duminică 15 octombrie începând cu ora 12:00. În clasament, CS Minaur II este pe locul opt, având 3 puncte după 4 meciuri.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac