Programul AH Minaur pentru acest sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână, pentru echipele Academiei de Handbal Minaur sunt programate trei jocuri, toate acestea urmând să se joace în deplasare. Dacă echipa de Divizia A se va deplasa la Sighișoara, juniorii II și III vor juca în Baia Mare (în Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”), însă meciurile sunt considerate în deplasare.

Vineri, 27 noiembrie

j2_lps_sm_14

Cu începere de la ora 17:30, juniorii II ai Academiei de Handbal Minaur vor deschide etapa cu numărul nouă din seria H cu un meci în deplasare la CSȘ2 Baia Mare. În tur, Academia de Handbal Minaur s-a impus pe propriul teren cu scorul de 23-14. În acest moment, juniorii II ocupă prima poziție în clasament cu 19 puncte, cu unul mai mult decât următoarea clasată, LPS Cluj, care are un meci în minus.

Sâmbătă, 28 noiembrie

j2_css_04

Juniorii III vor evolua tot în deplasare, la CS Extrem Baia Mare începând cu ora 9:00. În partida tur, Academia de Handbal Minaur s-a impus la limită, scor 25-24. În clasament, cele două echipe sunt vecine, Academia de Handbal Minaur ocupă locul doi cu 17 puncte, în timp ce adversarii de sâmbătă ocupă locul trei, cu 15 puncte.

Duminică, 29 noiembrie

ah_sibiu_46

Începând cu ora 11:00, echipa de Divizia A evoluează la ultima clasată, Centrul Național de Excelență Sighișoara, care nu a acumulat niciun punct în acest sezon. Academia de Handbal Minaur se află pe locul patru, având 16 puncte acumulate în zece partide.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac