Programul Academiei de Handbal Minaur în săptămâna 15-21 februarie

În săptămâna 15-21 februarie, pentru Academia de Handbal Minaur sunt programate două jocuri oficiale, unul în Divizia A și unul la juniori III. De asemenea, Academia de Handbal Minaur organizează duminică, 21 februarie, turneul II rezervat juniorilor IV.

Pentru juniorii II, sezonul regulat s-a încheiat, urmând să se dispute cele două turnee de sală în perioadele 3-6 martie, respectiv 18-20 martie.

Sâmbătă, 20 februarie

IMG_4106

Sâmbătă, 20 februarie, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur vor evolua în deplasare la CSS ADEP Satu Mare, în cadrul ultimei etape a sezonului regulat. În prezent, juniorii III ocupă locul trei, având 23 de puncte, însă o victorie sâmbătă, completată de o înfrângere a Extremului în fața echipei LPS Cluj ar duce la trecerea juniorilor noștri pe locul secund. Arbitrii meciului de la Satu Mare vor fi Horea-Judea (ambii din Bihor).

Duminică, 21 februarie

IMG_4735

Echipa de Divizia A va evolua duminică de la ora 12:00 pe propriul teren împotriva celor de la CSU CNOT Brașov în cadrul etapei cu numărul 16. Meciul va fi arbitrat de o brigadă de Liga Națională, Pintea (Cluj) – Sas (Bihor).

Tot duminică, 21 februarie, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” va avea loc și turneul de sală II rezervat juniorilor IV. Vor fi programate patru jocuri, două urmând să se joace înainte de meciul de Divizie, iar următoarele două se vor disputa după jocul Academiei de Handbal Minaur cu CSU CNOT Brașov.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac