Programul jocurilor din acest sfârșit de săptămână

În acest final de săptămână, grupele de juniori II și III ale Academiei de Handbal Minaur au programate jocuri în deplasare, în timp ce la juniori IV, clubul nostru va participa la faza pe localitate cu două echipe.

JUNIORI II

În cadrul etapei cu numărul opt a sezonului regulat, juniorii II antrenați de Vlad Racolța vor juca împotriva echipei CSS2 Baia Mare într-o partidă considerată în deplasare. Meciul va avea loc vineri 10 februarie, începând cu ora 14:00 la Sala Polivalentă “Lascăr Pană” și va fi arbitrat de cuplul Pavel-Horincar (Sălaj). În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur ocupă locul doi, având 25 de puncte acumulate în 14 meciuri, în timp ce CSS2 Baia Mare se află pe patru cu 18 puncte.

JUNIORI III

Juniorii III se vor deplasa la ultima clasată, Academic Cluj-Napoca, partida fiind programată pentru duminică, 12 februarie începând cu ora 10:00. În acest moment, Academia de Handbal Minaur ocupă locul doi după 12 partide disputate, având 35 de puncte, cu unul mai puțin decât Potaissa Turda care a disputat 14 meciuri. Gazdele noastre de duminică se află pe ultimul loc după ce nu a acumulat niciun punct după cele 13 meciuri disputate.

JUNIORI IV

În perioada 10-11 februarie se va organiza faza pe localitate la juniori IV, iar Academia de Handbal Minaur va participa cu două echipe. Cele șase echipe participante au fost împărțite în două grupe, urmând să acceadă în faza pe euro-regiune primele două echipe din fiecare grupă.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac