Primele jocuri oficiale din noul sezon

În acest final de săptămână, echipele de juniori ale Academiei de Handbal Minaur încep stagiunea 2017/2018. Juniorii II și III vor debuta în noul sezon cu meciuri pe teren propriu.

Juniorii III deschid sezonul

Cei care deschid seria meciurilor oficiale sunt juniorii III, aceștia urmând să întâlnească LPS Satu Mare sâmbătă 16 septembrie, începând cu ora 9:30. Partida va avea loc în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.

În această vară, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au disputat patru meciuri de verificare împotriva echipei maghiare Ferencvaros TC și au participat la un turneu de pregătire la Târgu-Mureș.

Derby local pentru juniorii II

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Alin Bondar, juniorii II vor debuta în noua ediție cu un derby local, împotriva echipei CSS2 Baia Mare. Partida se va juca în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” duminică 17 septembrie cu începere de la ora 9:30.

Juniorii II abordează prima etapă de campionat după ce în această vară au câștigat două turnee de pregătire, la Brașov și Mezőkövesd (Ungaria). Pe lângă aceste două turnee, șase juniori II au fost selecționați la naționala de cadeți, alături de care au disputat două meciuri de verificare împotriva Serbiei.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac