Pentru al doilea an consecutiv, AH Minaur se califică la turneele finale cu toate grupele de juniori

Săptămâna care tocmai s-a încheiat a adus o nouă performanță pentru Academia de Handbal Minaur. Clubul nostru s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv la turneele finale cu grupele de juniori I, II și III.

Juniorii I s-au calificat cu CSS2 Baia Mare la turneul final după ce au terminat pe locul trei în Grupa Principală “Valoare”, ultimul act fiind programat pentru perioada 8-12 mai la Cluj-Napoca.

Juniorii II au terminat grupa semifinală “Valoare” pe prima poziție după ce au înregistrat 8 victorii, un egal și o înfrângere în cele zece partide disputate. Turneul final va avea loc în perioada 29 mai – 2 iunie, locația urmând a fi stabilită în cel mai scurt timp.

Juniorii III au terminat neînvinși în grupa principală, înregistrând nouă victorii și un egal în cele zece meciuri disputate, având alături de CSU Suceava, unul dintre cele mai bune rezultate din cele patru grupe. Turneul final se va desfășura în perioada 22-26 mai.

“Pentru al doilea an consecutiv grupele noastre de juniori ajung la turneele finale, aceasta realizare certifica munca și eforturile depuse pe parcursul sezonului de către de către antrenorii și jucătorii Academiei Minaur. Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc sponsorilor noștri, fără susținerea lor aceste performante ar fi imposibil de realizat. Felicitări tuturor și succes la turneele finale.” a declarat Vasile Viman, președintele executiv al Academiei de Handbal Minaur.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac