Patru juniori II și antrenorul Claudiu Clonovszki, în pregătire la FC Barcelona

Patru sportivi ai Academiei de Handbal Minaur (Hauler Andreas, Indrecan Călin, Pop Vlad și Chiș Remus), componenți ai grupei de juniori II, plus antrenorul Claudiu Clonovszki au efectuat un stagiu de pregătire cu naționala de cadeți a României la Barcelona.

Pe parcursul cantonamentului, lotul național de cadeți a efectuat antrenamente sub îndrumarea staff-ului tehnic al echipei FC Barcelona, format din Xavier Pasqual (antrenor principal) și Roger Font (preparator fizic). Tot în cadrul acestui cantonament, lotul național a disputat și trei meciuri amicale împotriva echipelor similare de la FC Barcelona (40-38), Handbol Sant Vincenc (47-29) și Handbol Sant Joan Despi (28-34).

La finalul cantonamentului, antrenorul Claudiu Clonovszki ne-a spus că a fost “o experiență unică atât pentru sportivii Academiei cât și pentru mine. În momentul în care ajungi să înveți de la cei mai buni antrenori din lume Xavi Pasqual tehnicianul echipei din Barcelona și Roger Font (preparator fizic) putem spune că ne dorim să schimbăm viziunea de pregătire a juniorilor din handbalul românesc. Sunt mulțumit per ansamblu de prestația celor 4 convocați (Hauler Andreas, Indrecan Călin, Pop Vlad și Chiș Remus), chiar dacă emoțiile unei asemenea experiențe și-au spus cuvântul în unele momente ale jocurilor. La următoarele acțiuni ale echipei naționale de cadeți ne propunem sa fim mult bine pregătiți fizic, tehnic, tactic și nu în ultimul rând vom încerca să lăsăm emoțiile acasă.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac