O victorie și un egal

Ziua de sâmbătă 9 martie a programat două jocuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur. Juniorii II au jucat pe teren propriu cu CSS Dinamo Brașov, în timp ce juniorii III s-au deplasat la Turda pentru partida cu Liceul Liviu Rebreanu din localitate.

Primul meci al zilei s-a încheiat cu victoria juniorilor III pe teren propriu împotriva echipei CSS Dinamo Brașov, scor 43-25 după o partidă în care nu s-a pus problema învingătoarei. Juniorii antrenați de Florin Mironescu și Nicolae Neșovici avut nevoie de doar 5 minute pentru a ajunge la un avantaj de 3 goluri (5-2), diferența crescând la 7 goluri la mijlocul primei reprize, scor 11-4. La pauză, Academia de Handbal Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de opt goluri, scor 20-12.

Imediat după reluare, oaspeții marchează pentru 20-13, iar Academia de Handbal Minaur opt goluri consecutive, ducând scorul la 28-13. Până la finalul jocului și-au făcut apariția pe teren toți jucătorii trecuți pe foaia de joc, partida terminându-se cu scorul de 43-25.

Academia de Handbal Minaur: Denis Popovici, Nazar Papushak – Teodor Buciuman (7 goluri), Ovidiu Ardelean (7), Rareș Pop (7), Erik Pop (6), Emanuel Birtaș (6), Bogdan Paul (4), David Astalâș (3), Denis Konya (2), Emil Ghibirdic (1), Alexandru Cociotă, Rareș Pop, Andrei Danci, Octavian Opriș. Antrenori: Florin Mironescu și Nicolae Neșovici.

De o partidă mai echilibrată au avut parte juniorii III la Turda, în prima repriză a meciului cele două echipe trecând pe rând în avantaj, pentru ca la finalul primelor 30 de mintue scorul să fie egal, 18-18. Și în a doua repriză s-a marcat același număr de goluri (36, câte 18 de fiecare parte), însă spre deosebire de prima parte, Academia de Handbal Minaur a avut un moment în care a condus la cinci goluri diferență, scor 26-21. Partida s-a încheiat cu scorul de 36-36.

Academia de Handbal Minaur: Alexandru Pașca, Cristian Sincu, Alexandru Borcuti – Andrei Paul (7 goluri), Andreas Hauler (7), Vlad Pop (7), Remus Chiș (6), Călin Indrecan (3), Răzvan Boitor (3), Tiberiu Cioclu (2), Ionuț Buciuman (1), Lucas Sabău, Alexandru Botiș. Antrenor: Claudiu Clonovszki

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac