O victorie și o înfrângere pe teren propriu

Sfârșitul de săptămână precedent a programat doar două jocuri pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur, ambele pe teren propriu. Juniorii I au pierdut în Divizia A cu CSM Făgăraș, scor 33-44, în timp ce juniorii III au trecut cu 37 la 11 de Atletik Satu Mare.

Meciul de Divizia A a fost condus de la un capăt la celălalt de către oaspeți, care aveau nouă goluri în avantaj încă de la pauză, când au condus cu 24 la 15. La final, CSM Făgăraș s-a impus cu 44 la 33. În această săptămână, doar juniorii I vor avea programate jocuri oficiale. Miercuri 6 octombrie vor juca pe teren propriu de la ora 14.00 împotriva echipei LPS Tg. Mureș (CN Juniori I), urmând ca vineri să se deplaseze la Sighișoara pentru a disputa meciul împotriva Centrului Național de Excelență (Divizia A, ora 16.30).

Juniorii III s-au impus fără emoții pe teren propriu împotriva echipei Atletik Satu Mare, 37-11, într-o partidă controlată în totalitate, fapt dovedit și de scorul pe reprize: 9-4, 14-2, respectiv 14-5. Cu această victorie, juniorii III împart șefia seriei F cu Liceul Liviu Rebreanu Turda, ambele echipe având maxim de puncte (15) după primele trei etape. De altfel, echipa din Turda va fi următoarea adversară a Academiei de Handbal Minaur, pe 14 octombrie, meciul urmând să se dispute în Sala “Gheorghe Barițiu” din Turda.

electrosistem
amisa
municipiul baia mare
cj maramures
brd
b&k
uac